АктуелноОхрид

Празнување на престојниот верски празник Св.Атанасиј во с. Рамне

По повод престојниот христијански празник Св. Атанасиј (летен) ги покануваме сите верници на ден 15.05.2022год. (Недела) да присуствуваат на светата богослужба со почеток во 09:00 часот во манастирот посветен на светителот Св. Атанасиј во атарот на село Рамне. После светата служба кумот ќе послужи ручек за сите добронамерни верници!

-информираат од МЗ Рамне