Охрид

Хуманоста на дело за помош на Ане

Н нашата сограѓанка Адријана Стефановска пред кратко време и е откриена дијагноза тумор на мозокот. Притоа за неопходна е операција за многу брзо врме која изнесува 10 000 евра.

Да бидеме хумани и да донираме сите заедно на следните сметки:

девизна сметка :

MK07270700070349005

трансакциона сметка :

270-700000859272