АктуелноОхрид

(ФОТО) Почеток изведба на канализациона линија крак на ул.Рашанец во с. Лескоец

Почеток на градежна активност, изведба на канализационна линија со должина од 235 метри крак на ул.Рашанец во с. Лескоец.
Се поставуваат цефки со дијаметар Ф200 мм и изведба на 8 ревизионни шахти. Вредноста на овој проект изнесува 1,677,571 денари.
-инфорираат од ЈП Нискоградба Охрид