АктуелноОхрид

Д-р. Асен Шајн назначен за нов директор на охридската Општа болница

Д-р. Асен Шајн, специјалист по оториноларингологија е назначен за директор на Општа Болница – Охрид.

Д-р. Шајн е вработен во болницата, на одделението за уво,нос и грло, а доаѓа на местото на хирургот и уролог, доктор Горан Балески.