АктуелноОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец работи со полна пареа

Чистење на крајбрежјето на Охридското Езеро
🧹Метење и чистење на повеќе локации во градот
🌊Вонредно миење на полигонот во центарот на Охрид
🇲🇰Украсување на градот со знамиња