АктуелноОхрид

(ФОТО) Параглајдерист обидувајќи се да слета, се закачи на бандера

Мал инцидент се случи денеска. Параглајдерист обидувајќи се да слета на патеката после мостот, се закачил на бандера.

Фотографиите се од моментот кога се обидуваат да го извадат платното од бандерата.