(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец експресно го исчисти Кејот Македонија од се она што исфрли разбрануваното Езеро – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец експресно го исчисти Кејот Македонија од се она што исфрли разбрануваното Езеро

ЈП Охридски Комуналец експресно го исчисти Кејот Македонија. Се чистеше  трската и песокот и се она што исфрли разбрануваното Езеро.