АктуелноОхрид

(ФОТО) Безживотно тело се извлекува од Езерото кај Св Наум

Кај Св Наум во водите на Охридското Езеро пронајдено безживотно тело. Во моментов екипи го извлекуваат телото од Езерото.
Дознаваме дека телото е пронајдено дел во вода, а дел во песок. Телото било без гардероба.

Наскоро повеќе …