АктуелноОхрид

Новата претседателка на УЖ на ВМРО ДПМНЕ Струга ја претстави програмата за работа

На денешиот состанок на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, ОК- Струга, новата претседателка Маја Мојсоска пред присутните ги претстави Програмата, Акциониот план и целите кон кои ќе се движи Унијата на жени во иднина.
Имаше конструктивна дискусија околу активностите и ангажманите кои следат.
Општ заклучок е дека единството, сплотеноста и меѓусебната соработка се формула за успех и следна победа.
Жената е симбол на смелост, храброст и енергија.
Со силна Унија на жени победата на избори е неизбежна!
-информираат од ОК ВМРО ДПМНЕ Струга.
ФБ ОК ВМРО ДПМНЕ Струга