АктуелноОхрид

Генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ Ѓорѓија Сајкоски оствари работна посета на ОК во Охрид

Денес остварив работна средба со Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид.
Во позитивна атмосфера разговаравме за сите реализирани проекти од програмата како и за сите идни проекти кој што ќе го направат градот Охрид поубаво место за живеење , напиша во својата ФБ објава секретарот Ѓорѓија Сајкоски.