АктуелноОхрид

(ФОТО) ЈП Нискоградба изврши санација на бекатонската подлога на “Кеј Македонија“

Санација на бехатонска подлога на “Кеј Македонија“
# Изведба на канализационна мрежа на крак на ул.Будва со ул. Винковачка.Должина на линија 420 метри, поставени се цевки со дијаметар Ф300 и Ф200 мм. поставени се и 15 ревизионни шахти, информираат од ЈП Нискоградба Охрид .