АктуелноОхрид

Паскали: По реакцијата,местото е обезбедено и има информативни табли

По реакцијата,местото кај Античкиот театар е обезбедено и има информативни табли, пишува Никола Паскали на својот ФБ профил.
Во објавата тој вели:

-По реакциите на градоначалникот во сенка на градот Охрид – Никола Паскали, местото е обезбедено и има информативни табли.
Следна е патеката за Лабино

Инаку како што објавивме пред неколку денови кај Античкиот театар имаше одрон на камења, не масто каде екој ден играат деца.