АктуелноОхрид

Одржана визионерска работилница за изработка на националната развојна стратегија 2022-2042

Во рамки на проектот поддршка за развој на Република Македонија 2022-2042  – Национална стратегија организирана од UNDP, денес, се одржа визионерска работилница за изработка на Националната развојна стратегија.

На работилниците учествуваа претставници од општините од Југозападниот плански регион.

 

општина Охрид