АктуелноОхрид

ВМРО НП: Веќе 7 дена од кризата во Украина, а немаме јавување со свое мислење од нашиот голем водач,спасител, патриот над патриотите од далечната Будимпешта

Додека вниманието на целиот свет е свртено кон случувањата во Украина ние Македонците како и многупати во историјата се наоѓаме во обесправена положба
Еве веќе 7 дена од кога трае кризата немаме јавување со свое мислење од нашиот голем водач,спасител,вожд ,патриот над патриотите од далечната БУДИМПЕШТА
Ненавикнати да немаме АБЕР за вака значајно прашање од големиот водач кој длабоко се жртвува за нашата мајка Македонија и живее во неподносливи услови во студената Будимпешта, се вели во објавата на ФБ од ВМРО НП.