АктуелноОхрид

“Саем за туризам” во Охрид на 30 април и 1 мај – можност угостителските објекти, туристички агенции и правни лица да ги претстават своите бизнис дејности

Ги повикуваме сите угостителски објекти, туристички агенции и правни лица да ги претстават своите бизнис дејности и да бидат бренд амбасадори за својот град/ регион на “Саемот за туризам” во Охрид на 30 април и 1 мај, велат од EUROSTEP.
-Да покажеме заедно, пред странските туристички агенции, оператори и организатори на настани, се она што ја прави нашата држава ексклузивна туристичка дестинација која има што да понуди!
Преку нашите бизнис саеми, учеството е исплатливо на долг временски период.
-Заинтересираните правни лица, може да не контактираат на наведените имеил адреси и телефонски броеви за повеќе информации и резервација.
eurostep@europe.com
eurostepoffice@gmail.com
✍️Местата се ограничени.
Следете на нашиот инстаграм профил: european_step
Ве очекуваме!