АктуелноОхридСоцијални Мрежи

Пецаков: Благодарност за довербата на претседателот Христијан Мицкоски и мојот реизбор во Извршниот Комитет на ВМРО ДПМНЕ!

Благодарност за довербата на претседателот Христијан Мицкоски и мојот реизбор во Извршниот Комитет на ВМРО ДПМНЕ!👉 Со истата желба, енергија и елан како и при првиот мој избор во 2018 година, се до крајната цел‼️👉 Една битка добивме, пред нас се и парламентарните избори, убедлива победа и конечен пад на хибридниот режим, национален срам и понижување‼️Македонија пред се, за мене и за сите нас во создавањето на нова иднинa, напиша на својот Фб профил градоначалникот Корил Пецаков.