АктуелноОхрид

Пожар во помошни простории од куќа на ул.„Ѓорче Петров“ во Охрид

На 11.01.2022 во СВР Охрид е пријавено дека настанал пожар во помошни простории од куќа на ул.„Ѓорче Петров“ во Охрид. Пожарот е изгаснат од Територијалната противпожарна единица Охрид, повредени лица нема.

Увид извршија полициски екипи.