АктуелноОхрид

(ФОТО) Мотив од Охрид од1926 год

Охрид од секогаш пленел со својата убавина. Фотографии од различен период фотографирани од домашни, но и стрнски туристи се објвуваат постојано. Денеска ви преставуваме мотив од Охрид, фотографиран во 1926 год.

 

 

ФОТО: Kurt Hielscher, 1926