АктуелноОхрид

(ФОТО) Поставена втора нова решетка на реката Грашница

Во текот на денешниот ден поставена е втора нова заштитна решетка на самиот влез на реката Грашница.

Екипи на ЈП “Градски Гробишта” денеска ја поставија решетката на планираното место во сливното корито на реката Грашница. Реализацијате  е помогната и од страна на  Локалната самоуправа.

Овој проект беше започнат од претходниот директор на ЈП ‘Градски Гробишта”, Ванчо Костовски.