Затекнати и санкционирани 18 возачи кои возеле со брзина поголема од дозволената – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Затекнати и санкционирани 18 возачи кои возеле со брзина поголема од дозволената

На 22.11.2023 во периодот од 16 до 22 часот, при извршени сообраќајни контроли во Охрид, полициските службеници затекнале и санкционирале 18 возачи, кои во и надвор од населено место, управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената.

На сите им се поднесени сооидветни поднесоци.