Целовечерен концерт на „Танец“ во НУЦК „Браќа Миладиновци“ Струга – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Охрид

Целовечерен концерт на „Танец“ во НУЦК „Браќа Миладиновци“ Струга

Националниот ансамбл за македонски народни игри и песни “Танец”, ќе одржи целовечерен концерт, на 02.11.2023г. (четврток), со почеток во 19 часот, во НУЦК “Браќа Миладиновци” – Струга.
Влезот е 150 денари