АктуелноОхрид

Поради дефект неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улиците “Славеј Планина” и дел од Бул.”Туристичка”

Поради настанат дефект на водоводната мрежа , денес од 09:30 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улиците “Славеј Планина” и дел од Бул.”Туристичка”.

Извор: ЈП Водовод