АктуелноОхрид

(ФОТО) Санација на големиот дефект на улицата „Кленоец“

Санацијата на големиот дефект ( пукната е цевка со профил ф 300 мм) на улицата “Кленоец”.
Прекинот во водоснабдувањето во населбата “Црногорци” ќе се пролонгира за неколку часа.