(ФОТО) Претседатeлoт на МЗ Лескоец подели подароци на припадничките од понежниот пол – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Охрид

(ФОТО) Претседатeлoт на МЗ Лескоец подели подароци на припадничките од понежниот пол

Во организација на МЗ Лескоец заедно со „Здружение Спасовден“ по повод празникот 8. Март претседателот на МЗ , Драгослав Петкоски додели скромни подароци на припадничките од понежниот пол во Лескоец.

Од таму изразуваат благодарност до нивниот спонзор ресторан „Орфеј’ од Охрид.