АктуелноОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП ,,Водовод“ Охрид

Неделен преглед на теренски активности ( 16.01 – 22.01.2023).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 16ти до 22ри Јануари, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– С.Велгошти
– С.Пештани
– „Железничка“
– „Христо Узунов“
– „Стив Наумов“ бр.37
– „Ѓорче Петров“