АктуелноОхрид

ЈП “Билјанини Извори”: На Божик, јавниот градски паркинг со кој стопанисува ЈП ќе е бесплатен

ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека ден 07. 01. 2023 (сабота) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е бесплатен за сите нејзини корисници. ЈП “Билјанини Извори” се приклучува во одбележувањето и славењето на христовото раѓање и во таа насока ја донесе оваа одлука.
ЈП “Билјанини Извори” им го честита празникот на сите православни верници и им посакува многу здравје и бериќет.
За многу години, “Христос се роди”.

Извор: ЈП Билјанини извори