АктуелноОхрид

„Охридско лето“ најавува новогодишен концерт на светски познатиот квартет „Диогенес“ од Германија во НОБ

„Охридско лето“ го најави новогодишниот концерт со светски познатиот квартет „Диогенес“ од Германија.

Стефан Кирпал, виолина

Гундула Кирпал, виолина
Алба Гонзалес и Бецера, виола
Стивен Ристау, виолончело
Несекојдневно уживање со делата на ЈОЗЕФ ХАЈДН, EРВИН ШУЛХОФ и JОХАНЕС БРАМС
Билетите по цена од 300 денари/ резервации на 046 262 304

15. декември, почеток 20:00 часот, Национална Опера и Балет – Скопје

извор: Охридско лето