АктуелноОхрид

(ФОТО) Музичка вечер за паметење во Охридската Гимназија

Во просториите на Гимназијата, се одржа интересен музички настан. Пред учениците и професорите со целовечерен концерт се претстави музичкото дуо „ДАРМАР“ во состав Дарко Багески , гитара (Македонија) и Марко Хатлак, хармоника (Словенија).

извор: gimnazijaohrid.edu.mk/