АктуелноОхрид

(ФОТО) Во конкуренција од над 30 јавни претпријатија, ЈП Охридски Комуналец освои 7 пехари и 12 дипломи!

Во конкуренција од над 30 јавни претпријатија, ЈП Охридски Комуналец освои 7 пехари и 12 дипломи!
?Кошарка жени
?Најдобар кошаркар (жени) – Магдалена Билбилоска
?Кошарка жени – фер плеј екипа
?Мал фудбал мажи
?Изнесување на смет
?Пикадо жени
?Миење на јавни површини
?Шах мажи – фер плеј екипа, се вели во објавата од ЈП Охридски Комуналец.

извор: ЈП Охридски Комуналец