(ФОТО) Интервенција на охридската пожарна во пожар на нива – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) Интервенција на охридската пожарна во пожар на нива

ТППЕ Охрид интервенирала во пожар на отворено, поточно опожарена нива со нискостеблеста сува вегетација.