Охрид

Пронајдена мрихуана кај лице од Штип кое престојувало во Охрид

На 01.0.2022 година во 22 часот, во граничната полиција на Регионален центар „Запад“, приведено е лице на (22) години  од Штип.

При преглед извршен врз него на улицата „Кленоец“ во Охрид, полициските службеници пронајдоа и одзедоа марихуана.

Против него ќе биде поднесена соодветна пријава.

 

СВР