АктуелноОхрид

(ФОТО) Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид работат повеќе од 24 часа на дефект на улицата “Асном” – во текот на денов целосно нормализирање на водоснабдувањето

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид активно работат повеќе од 24 часа на санација на големиот дефект на улицата “Асном” и покрај непристапноста и тешките услови за работа на терен.
Во текот на денот се очекува да се заврши санацијата со целосно нормализирање на водоснабдувањето, велат од ЈП Водовод Охрид.

извор: ЈП Водовод Охрид