АктуелноОхрид

СДММ објавува повик за кандидирање на претседатели/ки на Локалните клубови на СДММ

Објавуваме отворен повик за кандидирање на Претседатели/ки на Локалните клубови на СДММ.

👥 Заинтересираните кандидати својата кандидатура ја поднесуваат до ИО на СДММ на емаил адреса:
📌 pretsedatel2022@gmail.com

🗓Рокот за аплицирање е до 22 јуни.

За консултации и прашања поврзани со повикот слободно контактирајте не 📲📧

Повеќе информации имате на следниот линк:
https://sdsm.org.mk/soopstenija/46689