АктуелноОхрид

(ФОТО) 10 дена никој не го крева сметот од пред зградите кај Стадионот во Струга

Струга затрупана во смет. На социјалните мрежи постојанос е објавуваат фотографии од затрупани улици и сокачиња со смет. Најновата фотографија ја објави VOX Струга, тие пишуваат:

-Зградите кај стадионот, 10 дена е вака!

фото: VOX Струга,