АктуелноОхрид

Најавен прекин на вода во Струга

Поради изведување работи во водоводна мрежа, за поврзување на постоечката со новата цевка, ќе има прекин во водоснабдување на целата територија на општина Струга, информираат од ЈП „Водовод и Канализација” – Струга.

Прекинот ќе трае од вечерва, од 22:00 часот, а ќе трае до утре до 19:00 часот.