АктуелноОхрид

(ФТО) ЈП Охридски Комуналец на терен со повеќе акции

ЈП Охридски Комуналец на терен со повеќе акции
👉Чистење и косење на повеќе локации во Охрид и околните села
📌Пештани 📌Горно Лакочереј 📌Долно Лакочереј 📌Подмоље. 📌Кошишта
-информираат од ЈП Охридски Комуналец