АктуелноОхрид

Охридската полиција пронајде и одзеде нежигосани огревни дрва

На 02.05.2022 околу 20 часот, полициски службеници од СВР Охрид, на улицата „Андреја Јованоски“ во Охрид пронајдоа нежигосани огревни дрва. Тие се одземени и предадени на шумска полиција во Охрид.

Фото: Архива