АктуелноОхрид

ЛАКИ ХОТЕЛ & СПА вработува, ова се отворени позиции …

ЛАКИ ХОТЕЛ & СПА има потреба од вработени на работните позиции: собар/ица, шанкер/ка, помошнички во кујна и келнер/ка.
Сите заинтересирани лица може да не контактираат на нашиот емаил lakihotelspa@t.mk и на истиот да го приложат нивното CV или да се јават на телефонскиот број+38976453447