АктуелноОхрид

Каде се интервенираше ЈП Водовод минатата недела – отстранети дефекти на следните улици …

Неделен преглед на теренски активности ( 18.04 – 24.04.2022).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 18ти до 24ти април, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Будва” бр.47 (ф 1″)
– “Будва” бр.30 (ф3/4)
– “Марко Нестороски” бр.59 (ф 3″)
– “Охридска Бригада” (ф 2″)
– “Туристичка” (ф 3″)
– Паркинг на Градски Гробишта (ф80)
– “Мирче Ацев” бр.4 (ф 3/4)
– Кардиолошки центар (ф 3/4)
– Нас.Лагадин (ф 300)
– “Дејан Војвода” ( ф 100)
– “Македонски Просветители” (ф100)