АктуелноОхрид

Со ручек/вечера во Хотел Тино Свети Стефан, гратис користење на базенот и спа центарот

Пролетна промоција во Хотел Тино Свети Стефан!

Со ручек/вечера во Хотел Тино Свети Стефан, следува гратис користење на базенот и спа центарот.

Повеќе информации/резервации на 046/209-340 или 071/352-706.