Советникот Димитар Велјаноски од „Охрид пред се“- поднесе неотповиклива оставка – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Советникот Димитар Велјаноски од „Охрид пред се“- поднесе неотповиклива оставка

Советникот Димитар Велјаноски  кој на локалните избори беше и носител на независната листа   „Охрид пред се“ поднесе неотповиклива оставка од местото советник во Советот на Општина Охрид.