АктуелноОхрид

Хотел „Тино“ Свети Стефан вработува…

Хотел „Тино“ Свети Стефан има потреба од:

-собарица,
-келнер,
-помошник готвач,
-помошник во кујна

Информации и  пријавување на контакт телефон 071/352- 706.

Хотелот Тино е надалеки познат по својата гостопримливост, услуга, квалитетна и разновидна храна, како и мирен амбиент за одмор на душа и тело.

„Тино“, претставува спој на традиција и квалитет и амбиент кој ја смирува душата. Хотел Тино модерен и атрактивен хотел , дизајниран да ги задоволи сите стандарди и желби на гостите.