АктуелноОхрид

Apartmani.mk – најбрзо растечката платформа за сместување во Охрид и Македонија

Booking mk или Smestuvanje Ohrid се зборови кои луѓето ги пребаруваат за да дојдат до сместување во Охрид.
Apartmani.mk е платформата што ги поврзува посетителите со сопствениците на сместувачки капацитети кои ги објавуваат своите престои.
Со задоволство Ве информираме дека Apartmani.mk започна пред еден месец и веќе има над 200 објавени сместувачки капацитети! Стануваме најбрзо растечката платформа за краткорочни сместувачки капацитети во Македонија.

Доколку изнајмувате станови, апартмани или куќи за краткорочен престој, Ве повикуваме да ги објавите Вашите сместувачки капацитети бесплатно на нашата платформа. Apartmani.mk е водечка платформа во Македонија, посетувана од голем број туристи од целиот Балкан, особено од Србија, Македонија и Бугарија.

Придружете ни се и добијте бесплатна реклама за Вашите сместувачки капацитети, достигнете поширока публика и зголемете ги Вашите резервации. Објавувањето на Вашите сместувачки капацитети на Apartmani.mk е целосно бесплатно и Ви овозможува да задржите 100% од приходите од резервациите.

За да ги објавите Вашите сместувачки капацитети, посетете ја нашата веб-страница Apartmani.mk и следете ги едноставните чекори за регистрација.

Не пропуштајте ја оваа одлична можност да бидете дел од најголемата база на сместувачки капацитети во Македонија!

За повеќе информации и поддршка, контактирајте не на info@apartmani.mk.