(ВИДЕО) Вака изгледа „еколошки заштитен“ паркинг во Охрид

До кога во општина Охрид ќе стојат блокирани важни инветиции и проекти од страна на Владината УНЕСКО Комисија, а јавноста ќе робува на лажни екологисти ? Паркингот кој е на видеото се наоѓа покрај патеката Студенчишта и со години е „заштитен“ од локалните постоечки екологисти и фантомски еколошки фејсбук страни кои со години го „штитат“ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Вака изгледа „еколошки заштитен“ паркинг во Охрид