(ВИДЕО) Охридскиот и Македонски заводник на виолина Петар Маркоски, овој пат ја изведе Şıkıdım, Dudu, Kiss Kiss

Охридскиот и Македонски заводник на виолина, како светски познатиот Хрват Стјепан Хаусер од 2 Cellos, Петар Маркоски објави уште едно видео, со кое го потврдува својот талент. Овој пат ја изведува песната на Tarkan Medley (Şıkıdım, Dudu, Kiss Kiss). Петар Маркоски е дечко од Охрид, вљубеник во музиката, кој со себе секогаш и секаде ја … Продолжи со читање (ВИДЕО) Охридскиот и Македонски заводник на виолина Петар Маркоски, овој пат ја изведе Şıkıdım, Dudu, Kiss Kiss