(ВИДЕО) До кога Кејот ќе биде под заложништво на екологистите?

До кога Кејот ќе биде под заложништво на екологистите? Најатрактивното шеталиште за туристи редовно има проблем и стои блокиран поради екологистите. И при најмал јужен ветар Кејот се поплавува, а во лето истиот е претесен за сите туристи и шетачи кои сакаат да уживаат покрај Езерото. Инаку уште во 2016 год беше најавена реконструкција на … Продолжи со читање (ВИДЕО) До кога Кејот ќе биде под заложништво на екологистите?