(ВИДЕО) Петар Маркоски, охриѓанец со светска слава, најновото видео „I WILL SURVIVE“, со Бенедета Карета

Македонија има свој заводник на виолина, како светски познатиот Хрват Стјепан Хаусер од 2 Cellos.  Нашиот Петар е шармантен, талентиран и со неодолива насмевка. Од гондола во Венеција до катамаран во Охрид, тој изведува светски музички дела секогаш и секаде, а неговите видеа се хит на Инстаграм.Петар Маркоски е дечко од Охрид, вљубеник во музиката, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Петар Маркоски, охриѓанец со светска слава, најновото видео „I WILL SURVIVE“, со Бенедета Карета