admin

admin
33 posts
АктуелноНаш ИзборОхрид

Започна новогодишното украсување на Охрид

Општина Охрид започна со поставување на новогодишни реквизити и украсување на градот во пресрет на новогодишните и божиќните празници. За...

1 3 4
Page 4 of 4