admin

admin
28 posts
МакедонијаПоследни Вести

Информација до здружението на пчелари на подрачјето на Општина Охрид

Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести (Сл. весник на РМ 66/2004, 139/2008 и 99/2009, 149/2014, 150/2015 и...

ПолитикаПоследни Вести

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ секогаш против редот и законите, УЈП и институциите ги штитат граѓаните

Управата за јавни приходи како и сите останати институции дејствува според законите и постапува неселективно и ефикасно. Преку редовните контроли на...

Top NewsМакедонијаПоследни Вести

Османи: Предлозите на МНР за амбасадори – Агнеса Руси Поповска во Бугарија, Фрчкоски во ОН, Агрон Буџаку во Канада

По добиените агремани и потпишаниот указ од страна на претседателот Пендаровски, Министерот за надворешни работи Бујар Османи на својот ФБ...

МакедонијаПоследни Вести

ТАВ аеродроми ја потпиша “Декларацијата од Тулуз”: Европските аеродроми и нивните клучни чинители на пат кон декарбонизација на воздухопловната индустрија

ТАВ Аеродроми, денес, на 4-ти февруари 2022 година, ја потпиша Декларацијата од Тулуз, приклучувајќи се на глобалната воздухопловна иницијатива кон...

1 2 3
Page 1 of 3