Пратеничката Лазареска со канцеларија во Охрид

Сакам да Ве информирам дека од утре во старата зграда  на охридскиот пазар е отворена мојата канцеларија за комуникација со граѓаните.
Оваа канцеларија е отворена од Собранието на Република Северна Македонија, а со цел во неа да остварувам средби со Вас за да ги слушнам Вашите идеи, предлози и проблеми.
Канцеларијата ќе биде отворена секој работен ден од 10.00 до 15.00 часот, а средбите ќе ги закажуваме преку мојата асистентка во канцеларијата.
Ваш пратеник,

Жаклина Лазаревска

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close